6.mai 2009

Startet dagen i slow motion. Hadde ikke noe på timeplanen annet enn timeavtale med dr. Stack kl.1330.

Fikk aller først den nye bittskinnen. Den føles veldig mye bedre enn den som ble laget i England. Denne har til og med en ”plattform” hvor jeg skal hvile tungen. Det skal bl.a. gi meg ca. 30 % mer surstoff når jeg sover. Synes jeg merket den første natten, sov som en stein til klokka ringte. Men hver natt etter det har jeg vært oppe et par gangen i løpet av natten.

Da skinnen var ferdig tilpasset ble vi vist inn på et eget konsultasjons-rom. Der fikk jeg se noen av bildene det var så vanskelig for meg å få tatt. J Det var ikke mye det var mulig å forstå av dem. Men sykepleieren sa også at det ikke engang er alle leger som kan lese MRI-bilder, så da var det kanskje ikke så rart at ikke vi forstod så mye. Dr. Stack derimot er en av de få legene som faktisk kan lese MRI-bilder. He, he, han sa bl.a. at jeg har en veldig stor hjerne. Kanskje han er en spøkefugl? Han hadde veldig mange spørsmål ang. hvordan jeg har det nå, og hvordan tilstanden min har utviklet seg fra ulykken og frem til i dag.

Han undersøkte meg også veldig nøye. På mange måter jeg ikke har vært borti hos noen norsk lege. Tenk om norske leger kunne være litt mer ”open minded”! Så mange de kunne ha hjulpet. Sukk.

Med min hukommelse skulle jeg selvfølgelig ha skrevet om dette med en gang jeg kom tilbake til hotellet, for nå husker jeg selvfølgelig ikke alle spørsmålene han hadde til meg. Men han undersøkte i hvert fall innsiden av munnen min og ørene veldig nøye. I tillegg til hode, nakke og skuldre. Jeg følte meg veldig godt ivaretatt. Som Elisabeth sa; ”det er så deilig med leger som sier hva de holder på med”.

Elisabeth hadde med seg medisinene sine, og reseptene, men hun hadde glemt å ta ut nok medisiner før vi reiste hjemmefra. Hun spurte dr. Stack om han kunne hjelpe, det kunne han dessverre ikke. Men han sa at vi skulle hilse til dr. Trahos neste dag at han skulle behandle oss som konger, så skulle nok alt ordne seg.

Etter at vi var ferdige hos dr. Stack den dagen holdt vi oss på hotellrommet resten av dagen. Da vi var på Giant tidligere kjøpte vi bl.a. flere ”tv-meals”. Det var deilig å bare kunne putte dem i microbølge-ovnen, lene seg tilbake og kose seg med maten. Det smakte faktisk godt. Elisabeth spiste spagetti med kjøttsaus, det fulgte til og med med en loffskive med hvitløks-smør i hennes pakke. Jeg spiste innbakt kylling i sursøt saus. Begge hadde også gulrøtter og brokkoli, men det smakte litt vassent.

Klem

Tips oss hvis dette innlegget er upassende